OVER ONS

Wij zijn Elitas Medical, de grootste aanbieder van Eerste Hulp opleidingen in de provincie Utrecht.

Excellent Partner EHBO van het Rode Kruis

Wij geven uitsluitend Rode Kruis EHBO cursussen. Wij zijn een van de weinige aanbieders van Rode Kruis opleidingen die zich “Excellent Partner EHBO” van het Rode Kruis mag noemen en dat doen we dan ook met trots.

Van een bescheiden start tot de grootste in Utrecht

Wij geven EHBO cursussen vanaf 2012. Waar we begonnen in een lokaaltje van een school in Houten zijn we inmiddels uitgegroeid tot de grootste aanbieder van Eerste Hulp opleidingen in de provincie Utrecht. Vanaf 2021 zijn wij gevestigd in Nieuwegein aan de Archimedesbaan 13. Daar hebben wij op een mooie ruime locatie de beschikking over drie leslokalen en een ontvangst / lunch ruimte. Daar bevindt zich ook onze backoffice.

Leer levens redden: Eerste Hulp en Reanimatie voor iedereen!

Wij vinden het belangrijk dat steeds meer mensen Eerste Hulp kunnen verlenen waaronder natuurlijk heel belangrijk, het reanimeren. Het is niet moeilijk, iedereen kan het leren. Hoe meer mensen hulp kunnen verlenen hoe beter het is. Dat is onze doelstelling. Wij willen mensen graag leren mensenlevens te redden. Dat doen we met een enthousiast team van instructeurs die daarnaast nagenoeg allemaal in de zorg werken. 

Wij werken in kleine groepen van maximaal 12 cursisten zodat de instructeur de aandacht goed kan verdelen over de cursisten. 

Europees erkend EHBO certificaat van het Rode Kruis

Al onze cursussen worden afgesloten met een officieel, Europees erkend EHBO certificaat van het Rode Kruis. De certificaten zijn twee jaar geldig na afgiftedatum. 

Meld je aan!

Wil jij ook meer zelfvertrouwen krijgen en weten hoe te handelen als er iets gebeurt? Volg dan een van onze EHBO cursussen. 

Bekijk cursusaanbod