First Aid courses Utrecht

Reanimatie

In Nederland krijgen elke week (!) 300 mensen een hartstilstand (bron: Hartstichting).

WEET JIJ WAT JE MOET DOEN ALS IEMAND IN ELKAAR ZAKT?
Tijdens een reanimatie cursus leer jij wat je moet doen in zo’n geval. Je oefent hoe je een slachtoffer moet benaderen, hoe je controleert of iemand buiten bewustzijn is of niet. Hoe en wanneer moet je alarmeren en wij leren je ook hoe je de ademhaling moet controleren. Leren reanimeren is helemaal niet moeilijk en kost je maar een paar uur. IEDEREEN KAN HET LEREN! Heb je een geldig reanimatie certificaat, dan kun je ook burgerhulpverlener worden. Voor meer informatie zie de site van de Hartstichting.

Coronamaatregelen
Tijdens onze cursussen nemen wij altijd de geldende hygiënemaatregelen in acht. Elke cursist krijgt een eigen reanimatie pop voorzien van nieuwe longen en gedesinfecteerd.

Op de volgende pagina kun je een keus maken voor een datum van een volledig klassikale cursus of een combinatie van een E-Learning in combinatie met een afsluitende klassikale sessie om het geleerde in de praktijk te brengen.  Kies je voor het laatste, dan krijg je binnen 2 werkdagen na inschrijving toegang tot de e-learning.

 

Cursusinhoud

Reanimatie/AED
Bewusteloosheid
Verstikking
2
uur
4
uur

Volledig klassikaal 4 uur
Online module 2 uur en klassikaal 2 uur